top of page

 Ik bied u een gelaatsverzorging op maat aan... na een huidanalyse bepaal ik welke behandeling voor u geschikt is en daarna kan u genieten van pure welness vergezeld van een rustig muziekje ...

Duur van deze behandeling varieert tussen 30' en 60'

U kan kiezen voor de basic gelaatsverzorging of de gelaatsverzorging deluxe en /of decolleté verzorging .

Supplementair kan u ook nog kiezen voor gelaatsontharingen of verwijderen van zwarte puntjes...  

De basic gelaatsverzorging bestaat uit een Scrub, masker en verzorgende crème.

De gelaatsverzorging deluxe bestaat ook uit een Scrub, masker, apart oogmaskers en verzorgende crème maar biedt nog extra 1 ontharing aan (bvb wenkbrauwen) verwijderen comodomen (zwarte puntjes) 

 

Microdermabrasie

intensieve peeling om dode huidcellen te verwijderen, met een speciaal apparaat wordt de huid vacuum gezogen en tegelijkertijd worden er microkristallen ingespoten. Microdermabrasie werkt als een kuur hoe meer behandelingen je ondergaat des te beter het resultaat. Minimum 6 weken pauze is wel vereist.

Werkt in de opperhuid, geeft geen schade doordat de dode huidcellen verwijderd worden is de huid beter in staat om werkstoffen op te nemen en daardoor dus meer effect heeft in de huid.

Is geschikt voor elk huidtype vooral mensen met fijne rimpels, onzuivere huid, huidveroudering, pigmentvlekken, acne littekens of vlekjes, zonneschade, rokershuid, ...

ook ideaal in combinatie met de medische ledtherapie!

 

Dermaplaning 

wordt uitgevoerd met een speciaal ontworpen chirurgisch mesje dat over de huid schraapt, hierdoor worden donshaartjes, dode huidcellen en vuil van je gezicht grondig verwijderd. Ideale manier om je huid te exfolieren, op te helderen en verstopte porieen tegen te gaan. 

 

Medische Ledtherapie

deze therapie werkt vooral voor rimpels, wondgenezing, acne, exceem, rosacea, couperose...

U ligt onder een ledlichttunnel waar lichtgolven uw huid doordringen, de lampjes worden niet warm maar op deze manier worden bepaalde cellen in uw huid gestimuleerd om op deze manier huidverbetering te bekomen.

u volgt best 1x per week gedurende 4 weken deze therapie en dan opvolgsessies om de 6 weken bvb om het meest ideale resultaat te bekomen.

ook mensen die lijden aan winterdepressie hebben baat bij deze therapie.

 

 

Microneedling

verminderd fijne lijntjes en rimpels, maakt de huid strakker, verbetering bij hyperpigmentatie en beschadiging door de zon.

verminderd of elimineert vergrote porieen. Behandeld acne of littekens van acne.

Er wordt gebruik gemaakt van een apparaat dat bestaat uit vele kleine naaldjes die microgaatjes in de huid aanbrengen om op deze manier een natuurlijke heling te stimuleren. Nieuw collageen en elastine zorgen voor een verbeterde huidcel.

De microgaatjes dienen ook als toegangspoort om serum veel dieper te kunnen inbrengen.

Bij deze behandeling moet u wel rekening houden met een hersteltijd die voor iedereen anders is dit kan van enkele tot zelfs 7 dagen duren. We bespreken deze behandeling uitvoerig en kiezen hierbij ook de juiste naalddiepte.

ultrasone therapie 

ultrasoonngeluid zorgt ervoor dat de werkstoffen makkelijker in je huid worden opgenomen om tot een nog beter resultaat te komen. 

Het brengt de huidvezels terug tot leven en bevorderd de doorbloeding van de huid. Vanaf 30 jaar neemt de elasticiteit en de 

spierkracht af in ons gelaat deze therapie zorgt ervoor dat dit terug wordt geactiveerd.

High frequency therapie 

apparaat dat via elektrostimulatie heel doeltreffend werkt op wondgenezing, acne, rimpels, vergrote porieën,...

dit apparaat kan ook gebruikt worden voor mensen met extreem haarverlies! 

Het geeft een betere doorbloeding aan de huid waardoor celvernieuwing kan plaatsvinden.

Bel of mail voor meer informatie 

bottom of page